Multumesc Pro- Clinic pentru serviciile impecabile incepand de la receptie , medici si personalul din farmacie . Multumesc doamna doctor Udrescu -ORL , pentru comunicare si inteles a diagnosticului primit . O clinica care merita incredere , excelnta in curatenie , interes , atmosfera calda si blanda .

Gabriela Rigmena Filimon

Domnul doctor Andrei Vlad Bradeanu, tânăr medic specialist ortopedie traumatologie, bun profesionist, empatizeaza cu bolnavul, atent la anamneza, explică diagnosticul pe înțelesul pacientului, recomand cu încredere!
În urma unui politraumatism, am ajuns în urgență la dânsul, a fost preocupat cu multă atenție ce tratament să-mi prescrie în funcție de problemele de sănătate. Cert este că atunci când am ajuns la dumnealui aveam dureri groaznice și o noapte nedormită, menționez că imediat în cabinet mi-a făcut o infiltratie și durerea a început să se atenueze, după primele doze de medicamente administrate până seara deja am fost alt om!
Mă bucur că avem medici tineri pe care ne putem baza! Mult succes stimate domnule doctor, meritați pe deplin titlul de medic, respectați jurământul depus și pacienții!
Vă mulțumesc!

Ilie Mariana

In primul rând vreau sa-i mulțumesc Dlui Doctor Călin Cristian anticipat pentru tot sprijinul și dăruința dansului pe care i-a oferit-o tatălui meu!

Dl Doctor Călin Cristian un medic foarte profesionist cu o legătura strânsă între dansul și pacient! Va mulțumesc foarte mult și recomand cu toată încrederea ProClinic!

Bogdan-Alexandru Dolea

Servicii de calitate, personal profesionist si amabil, o clinica frumoasa si ingrijita, voi reveni cu drag atunci cand voi avea nevoie!

Sanda Iftenie

Profesionalism, aparatură moderna, curățenie. Recomand.

Tugui Maria Georgiana

Multumesc din suflet pentru toate răspunsurile la intrebarile mele. Recomand din toata inima aceasta clinică primitoare!

Flory Luca Cristian

Sincere felicitări ptr intreg personalul clinicii Pro Clinic for life, tocmai ce am facut o ecografie abdominala la dna dr. Radu Lidia, un om special, ..
va multumesc, Pro Clinic for life ptr ocazia de a va cunoaște.
va voi recomanda ptr serviciile si calitatea pt care sunt foarte pretențioasă!
multumesc

ELENA RALUCA

Profesionalism! Seriozitate și aparatura performanta!

George Cristian Schin

Recomand cu incredere ProClinic! Am beneficiat de servicii de calitate din partea unor medici dedicati, atenti, intr-o atmosfera primitoare si cu oameni respectuosi.

Lidia Croitoru

Recomand servicii fff. bune si profesionalism. Va multumesc.

Ilie si Elena Tudorache

Recomand cu toată încrederea PRO Clinic pentru calitatea serviciilor medicale, tehnologii avansate și profesionalismul întregii echipe.

Craciun Ionela

Foarte promti si punctuali!
S-au comportat de minune cu mine si tatăl meu,bolnav de cancer!

Liliana Maria Tudor

Părerea ta

Completați formularul de mai jos și trimiteți-ne părerea dumneavoastră
Clinica medicala ProClinic