Clinica Medicala Pro Clinic Galati

CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC, o companie dinamica si cu o pozitie bine stabilita, are ca principala misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacientii care apeleaza la serviciile clinicii. Imbinand experienta proprie a specialistilor cu studiul pietei serviciilor medicale la nivel local, Pro Clinic asigura diagnosticarea si tratamentul pentru multiple arii terapeutice precum:

 

 

Oferim:

  • Servicii complete de diagnostic si tratament, rapid si exact, facilitate de catre cei mai buni specialisti.
  • Investigatii complete ecografice 4D cu aparatura de inalta performanta General Electric si Siemens.
  • Diagnosticarea in baza analizelor medicale recoltate in punctul de recoltare din interiorul clinicii.
  • Acces medicatie.
  • Abordarea complexa a diagnosticului.
  • Servicii integrate pentru un diagnostic corect si stabilit in timp util pentru pacient.

Clinica Medicala Pro Clinic Galati

Pro Clinic pune foarte mult accent si pe timpul pe care medicii il petrec alaturi de pacienti. Pentru realizarea unei anamneze corecte si complete in vederea alegerii celei mai potrivite abordarii terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotari cat timp petrece cu fiecare pacient.
Pro Clinic asigura o serie de investigatii unice in Galati, cum ar fi analizele de somnologie disponibile in cadrul cabinetului de Pneumologie.
De asemenea, Pro Clinic va ofera pe specialitatea Dermato-cosmetica proceduri invovatoare, tratament cu plasma pentru regenerarea pielii si mezoterapie faciala.
Pro Clinic ofera un pachet de servicii medicale si pentru pacientii care sufera de diabet sau au predispozitie la dezvoltarea acestei boli metabolice. Pe langa diagnosticarea, stabilirea tratamentului si tinerea sub control al bolii, galatenii beneficiaza, in cadrul clinicii, si de consiliere de specialitate in ceea ce priveste alimentatia si regimul de viata.
De asemenea, specialistii in nutritie din cadrul Pro Clinic vin in ajutorul pacientilor care sufera de cancer, al femeilor insarcinate, al copiilor si persoanelor normoponderale, care au insa o alimentatie dezechilibrata.
Misiunea Pro Clinic este sa asigure un act medical de calitate in deplina siguranta pentru toti pacientii care ii trec pragul. Tocmai de aceea s-au facut investitii considerabile in aparatura de sterilizare de care dispune clinica. Procedurile de dezinfectie, sterilizare si curatenie sunt stabilite foarte strict, fiind cunoscute de tot personalul clinicii. Pentru sterilizarea instrumentarului, Pro Clinic utilizeaza un autoclav care corespunde ultimelor reglementari in domeniu, iar dezinfectia instrumentarului medical, a aparaturii si a cabinetelor se realizeaza cu produse profesionale aduse din Germania.
La Pro Clinic Galati, sanatatea ta este prioritatea noastra!
Pro Clinic este situat in Galati, str. Traian, nr. 136, vis-a-vis de Starea Civila.

Pentru informatii suplimentare legate de promotii, servicii, programari sau tarife, va rugam sa ne contactati!